Header

Följande tjänster hittar du hos oss

Sömnad

Vi har moderna symaskiner med alternerande pressarfötter som möjliggör sömnad i tunna som grova och svåra material, där vi även kan sy kederlister på våra produkter. Symaskiner med tvillingnål möjliggör en annorlunda mönstersömnad.

Brodyr

Vill du ha brodyr på dörrpaneler, skåp, motortäcken, mattor eller något annat kul? Då fixar vi det åt dig! Välj mellan ett stort utbud av brodyrer eller ring oss för att få din egen logga broderad på valfritt ställe.

Montering

För att bli kompletta kräver vissa av våra produkter, att köpta komponenter monteras. Vi har ett utvecklat kontaktnät för de flesta förekommande komponenter och lång vana från monteringsarbeten.

Bild & Ljud installation

Vi står för kompletta lösningar när det gäller ljud och bildinstalltioner. Vi demonterar och installerar baslådor, dvd-skärmar, tv-skärmar, cd-spelare m.m.

Knappstoppning

Knappstoppning av olika slag och mönster förekommer ofta på våra produkter. Förutom olika slags knappar använder vi också tryckknappar.

Dekorsömnad

Våra mattor, motortäcken, väggar, tak och dörrsidor kan utsmyckas med dekorsömnad efter ditt önskemål. Dekorsömmnad används ofta tillsammans med motivlack på bakväggar, dörrpaneler och motortäcken.

 

 

 

Denna websida är optimerad för en skärmupplösning på minst 1024x768. För att kunna läsa våra produktblad och prislistor krävs att du har Adobe Acrobat Reader installerad i din dator.
Copyright © 2008 ellbe. Alla rättigheter reserverade.